KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

 
ENTIS TARJOAA SINULLE MAUKKAITA, JÄNNITTÄVIÄ JA LAADUKKAITA HYÖNTEISTUOTTEITA!
— Team Entis
 KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

 KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

TUOTTEET

MISTÄ ON KYSE?

Entiksen väki näkee hyönteiset erinomaisena vaihtoehtoisena ravinnonlähteenä. Hyönteiset ovat ravintoarvoiltaan lihaan verrattavia, mutta niiden kasvatus tuottaa paljon vähemmän kasvihuonepäästöjä ja kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin lihantuotanto.

Entiksen tavoitteena on kehittää helposti lähestyttäviä hyönteiselintarvikkeita jokaiseen makuun.

SUOMALAINEN SIRKKASUKLAA

Tuoteperheen ensimmäinen tuote - Entis Sirkkasuklaa tuli markkinoille joulukuussa 2017 ja oli täten ensimmäinen suomalaisista kotisirkoista valmistettu laajasti kaupallinen elintarvike. Sirkkasuklaa sisältää 50g maitosuklaalla kuorrutettuja kokonaisia sirkkoja.

Maaliskuussa 2018 Sirkkasuklaa-tuoteperhe kasvoi kahdella uudella tuotteella. Sirkka-salmiakkisuklaassa kokonaiset sirkat on kuorrutettu herkullisella salmiakkisuklaalla, Sirkka-valkosuklaa-jogurtissa sirkat löytyvät sopivasti makean valkosuklaa-jogurttikuorrutteen alta.

 
Makoisaan maitosuklaaseen kiedottu rapsakan paahteinen ja proteiinipitoinen sirkka on mainio snakstuote niin kokeilunhaluisille kuin kaikille elintarvikkeiden ekologisia arvoja punnitseville kuluttajille.
— Turkulainen 14.12.2017
 KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

 
WHAT THE BUG?
— random

FAQ – KYSYMYKSET

MISTÄ SAAN ENTISTÄ?

Entisestäsi emme osaa sanoa, mutta Sirkkasuklaata on saatavilla Prismoista kautta maan, ekokauppa Ruohonjuuresta, Kultasuklaan myymälöistä ja verkkokaupasta, valikoiduista Life-myymälöistä sekä valikoiduista K-kaupoista ympäri Suomen. Voit vaikuttaa saatavuuteen K-Kauppojen osalta vinkkaamalla tuotteesta lähimmälle kauppiaallesi. Sirkkasuklaa löytyy Keskon tilausjärjestelmästä seuraavilla EAN-koodeilla:

Sirkkasuklaa (maitosuklaa)

64300 690600 06

Sirkka-valkosuklaa-jogurtti

64300 690600 44

Sirkka-salmiakkisuklaa

64300 690600 20

MITÄ ENTIKSEN SIRKKASUKLAA SISÄLTÄÄ?

Kotimaiset Sirkkasuklaa-tuotteet on valmistettu seuraavista aineksista:

Sirkkasuklaa (maitosuklaa)

sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, suomalainen kasvatettu, keitetty ja kuivattu kotisirkka/acheta domesticus (7,5%), emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja

Sirkka-salmiakkisuklaa

sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, suomalainen kasvatettu, keitetty ja kuivattu kotisirkka/ acheta domesticus (7,5 %), salmiakkijauhe [ammoniumkloridi, lakritsajauhe, sokerikulöörijauhe (E150)] (3%), emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja

Sirkka-valkosuklaa-jogurtti

sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, suomalainen kasvatettu, keitetty ja kuivattu kotisirkka/ acheta domesticus (7,5 %), jogurttijauhe (3%), emulgointiaine (soijalesitiini), vanilja

KUKA VALMISTAA ENTIKSEN SIRKKASUKLAAN?

Sirkkasuklaan kotisirkat tulevat suomalaisilta sirkkatiloilta. Sirkkasuklaa valmistetaan Kultasuklaan tehtaalla Iittalassa. 

 

TIIMI

ENTIS ON VIIDEN NUOREN TURKULAISEN NÄKEMYS TULEVAISUUDEN RUUASTA.

Entomophagy Solutions Oy, eli kavereiden kesken Entis, on turkulainen hyönteisalan yritys. Entis tarjoaa kotimaisia hyönteistuotteita ja kaikkea niihin liittyvää helposti, vaivattomasti ja hauskasti. Me kehitämme hyönteisistä helposti lähestyttäviä elintarvikkeita jokaiseen makuun.

 
antti.jpg

ANTTI NUUTINEN

Toimitusjohtaja, tuotekehitysvastaava

Elintarviketekniikan insinööri & Elintarvikekehityksen DI, eränkäynnin ja e-urheilun ystävä.

samuli.jpg

SAMULI TASKILA

Laki- ja sopimusasiat

Juristi, kankea kuin rautakanki liiallisen joukkueurheilun seurauksena. Kahden lapsen isä ja laatukirjojen suurkuluttaja.

PUH. +358 44 3668907

iida.jpg

IIDA HOKKANEN

Markkinointivastaava

KTK, hyönteisruokaan hurahtanut ex-futari ja hullu koiranainen.

laura.jpg

LAURA ALAJUURI

Brändivastaava

Väsymätön väsääjä ja luova kokeilija, parantumaton haaveilija ja intohimoinen saunoja.

jussi.jpg

JUSSI HEIKKINEN

Myyntivastaava

Metsä, musiikki ja muinaiset mysteerit ovat lähellä sydäntä. Haaveena perustaa joskus omavarainen ekokommuuni.

 
 KUVA: NUORI YRITTÄJYYS

KUVA: NUORI YRITTÄJYYS

Entikseen on löytynyt uskoa myös jo ennen hyönteisruoan sallimista. Yritys on muun muassa voittanut Nuori Yrittäjyys- Suomen mestaruuden sekä edustanut Suomea Helsingissä järjestetyissä yrittäjyyden EM-kisoissa.
— Kaupunkimedia Aamuset 20.9.2017

Tarinamme

AJATUKSESTA TEKOIHIN

Entis sai alkunsa tammikuussa 2017, kun viiden samanmielisen opiskelijan tiet kohtasivat Turun korkeakoulujen yhteisellä start up -kurssilla. Monialainen tiimi löysi yhteisen sävelen nopeasti ja idea hyönteisruuasta syntyi.

Innokas tiimi lähti työstämään ideaansa teoiksi. Yhteistyössä etelä-pohjanmaalaisten kasvattajien kanssa syntyi Entiksen ensimmäinen tuote - 20 grammaa suomalaista kotisirkkaa. Silloisen lainsäädännön puitteissa hyönteisiä ei saanut Suomessa myydä ruokana, mutta Entiksen ”silmänruoka” löysi tiensä nopeasti niin ekokauppa Ruohonjuuren kuin pienempien erikoisliikkeidenkin hyllyihin.

Entiksen pioneerityö suomalaisella hyönteisalalla tuotti tulosta yllättäen jo syyskuussa 2017, kun hyönteiset hyväksyttiin Suomessa elintarvikkeiksi. Alkoi vimmainen tuotekehitys, jonka ensimmäinen hedelmä on Suomen suurimmissa marketeissa myytävä Sirkkasuklaa. Entiksen tarina ei kuitenkaan pääty tähän, sillä olemme vasta pääsemässä vauhtiin: uudet tuotteet ilmestyvät kauppoihin jo kevään 2018 aikana.

 KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

KUVA: ENTOMOPHAGY SOLUTIONS OY

 

YHTEYSTIEDOT

HALUATKO LISÄÄ TIETOA ENTIKSESTÄ? OTA YHTEYTTÄ, ME KYLLÄ VASTAAMME!

Jätä viestisi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen. Mikäli haluat että otamme sinuun yhteyttä, jätäthän sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi.

Voit myös lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen: entis [ät] entis [piste] fi

 
 

Yrityksen virallinen nimi: Entomophagy Solutions Oy

Y-tunnus: 2836174-8

Postiosoite: Henrikinkatu 8 as. 4, 20500 TURKU

 

Entiksen toimisto sijaitsee osoitteessa:

Arwidssoninkatu 3B, 20500 Turku

Yhteydenotot puhelimitse arkisin kello 10 - 16 numeroon 040 7399798, Antti Nuutinen

 

ENTIKSELLÄ SATTUU JA TAPAHTUU JATKUVASTI UUTTA, SEURAAMALLA MEITÄ SEURAAVISSA PAIKOISSA PYSYT HELPOSTI MUKANA MENOSSA!