Sirkkis retro trio fb wallpaper.jpg
HIMOITSETKO ENTISTÄ?
Sirkkasuklaa - liikelahja.jpeg
 
Sirkkis press double pack fin.jpg
 
 KUVA: OUTI ORAVAINEN

KUVA: OUTI ORAVAINEN

chocolate trio1 square.jpg

MISTÄ ON KYSE?

Entiksen väki näkee hyönteiset erinomaisena vaihtoehtoisena ravinnonlähteenä. Hyönteiset ovat ravintoarvoiltaan lihaan verrattavia, mutta niiden kasvatus tuottaa paljon vähemmän kasvihuonepäästöjä ja kuluttaa huomattavasti vähemmän vettä kuin lihantuotanto.

Kuivatut kotisirkat sisältävät korkeimmillaan jopa 70% proteiinia, minkä lisäksi niissä on runsaasti kalsiumia, rautaa sekä B12-vitamiinia. Kotisirkat sisältävät myös kaikkia ihmiselle tarpeellisia ravinnosta hankittavia aminohappoja.

Entis valmistaa helposti lähestyttäviä hyönteistuotteita jokaiseen makuun, eikä hyönteisruokaan tutustuminen ole vielä koskaan ollut näin helppoa!

TUOTTEET

SIRKKIS®

Sirkkis® on kasvisproteiineja ja sirkkajauhoa sisältävä maukas proteiinivalmiste, joka sisältää 24 % proteiinia sekä runsaasti rautaa ja B12-vitamiinia. Sirkkis® soveltuu käytettäväksi kypsän jauhelihan tapaan lähes jokaisessa arkiruoassa. Tuote löytyy keskeisimmistä Prismoista.

LUE LISÄÄ >>

SIRKKASMOOTHIE

Trooppisilla kotisirkoilla maustetut Entis Sirkkasmoothiet yhdistävät sirkkojen makumaailman ja mehukkaat smoothiet ennennäkemättömällä tavalla. Jauhetut kotisirkat antavat mainion säväyksen kolmeen makuvaihtoehtoon: raikkaaseen mango-inkivääriin, marjaisen kirpsakkaan mustaherukka-variksenmarjaan sekä pehmeän samettiseen päärynä-banaani-kaneliin. Yksi pullo sisältää noin 12 kokonaista kotisirkkaa jauhettuna.

SUOMALAINEN SIRKKASUKLAA

Tuoteperheen ensimmäinen tuote - Entis Sirkkasuklaa tuli markkinoille joulukuussa 2017 ja oli täten ensimmäinen suomalaisista kotisirkoista valmistettu laajasti kaupallinen elintarvike. Sirkkasuklaa sisältää 50g Kultasuklaan maitosuklaalla kuorrutettuja kokonaisia sirkkoja. Sirkkasuklaa-tuoteperheeseen kuuluvat myös Sirkka-valkosuklaa-jogurtti sekä perinteiseen suomalaiseen makuun sopiva Sirkka-salmiakkisuklaa. Sirkkasuklaa on saatavissa myös liikelahjana, lue lisää täältä.

 KUVA: OUTI ORAVAINEN

KUVA: OUTI ORAVAINEN

WHAT THE BUG?
— random
 KUVA: OUTI ORAVAINEN

KUVA: OUTI ORAVAINEN

FAQ – KYSYMYKSET

MISTÄ SAAN ENTISTÄ?

Entisestäsi emme osaa sanoa, mutta Entiksen hyönteistuotteita löydät kaupoista ympäri Suomen. Katso myyntipaikat täältä.

Liikelahjoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta myynti@entis.fi. Lue lisää täältä.

MITÄ ENTIKSEN TUOTTEET SISÄLTÄVÄT?

Entiksen tuotteet valmistetaan ensiluokkaisista raaka-aineista. Katso ainesosaluettelot täältä.

MISSÄ ENTIKSEN TUOTTEET VALMISTETAAN?

Kaikki Entiksen tuotteet valmistetaan Suomessa.

Sirkkasuklaan kotisirkat tulevat suomalaisilta sirkkatiloilta. Sirkkasuklaa valmistetaan Kultasuklaan tehtaalla Iittalassa.

Sirkkasmoothieiden ja Sirkkiksen® trooppiset kotisirkat tulevat Kanadasta. Smoothiet valmistetaan Foodwestin tehtaalla Seinäjoella.

Sirkkiksen® loppuvalmistus tapahtuu Juvalla.

 

TIIMI

ENTIS ON KUUDEN NUOREN TURKULAISEN NÄKEMYS TULEVAISUUDEN RUUASTA.

Entomophagy Solutions Oy, eli kavereiden kesken Entis, on turkulainen hyönteisalan yritys. Entis tarjoaa kotimaisia hyönteistuotteita ja kaikkea niihin liittyvää helposti, vaivattomasti ja hauskasti. Me kehitämme hyönteisistä helposti lähestyttäviä elintarvikkeita jokaiseen makuun.

 
antti.jpg

ANTTI NUUTINEN

Tuotekehitysvastaava

Elintarviketekniikan insinööri & Elintarvikekehityksen DI, eränkäynnin ja e-urheilun ystävä.

entis@entis.fi

samuli.jpg

SAMULI TASKILA

Toimitusjohtaja, laki- ja sopimusasiat

Juristi, kankea kuin rautakanki liiallisen joukkueurheilun seurauksena. Kahden lapsen isä ja laatukirjojen suurkuluttaja.

PUH. +358 44 3668907

entis@entis.fi

iida.jpg

IIDA HOKKANEN

Markkinointivastaava

KTK, hyönteisruokaan hurahtanut ex-futari ja hullu koiranainen.

entis@entis.fi

laura.jpg

LAURA ALAJUURI

Brändivastaava

Väsymätön väsääjä ja luova kokeilija, parantumaton haaveilija ja intohimoinen saunoja.

entis@entis.fi

jussi.jpg

JUSSI HEIKKINEN

Myynti- ja tapahtumavastaava

Metsä, musiikki ja muinaiset mysteerit ovat lähellä sydäntä. Vaatimattomana tavoitteena Länsimainen ruokavallankumous.

PUH. +358 40 7061937

myynti@entis.fi

zafe ig.jpg

ZAFER KAYMAZ

Myynti

Kauppatieteiden yo. Avarakatseinen optimisti. Koukussa haasteisiin ja tsatsikiin.

PUH. +358 44 3171878

myynti@entis.fi

 
 KUVA: NUORI YRITTÄJYYS

KUVA: NUORI YRITTÄJYYS

Entikseen on löytynyt uskoa myös jo ennen hyönteisruoan sallimista. Yritys on muun muassa voittanut Nuori Yrittäjyys- Suomen mestaruuden sekä edustanut Suomea Helsingissä järjestetyissä yrittäjyyden EM-kisoissa.
— Kaupunkimedia Aamuset 20.9.2017

Tarinamme

AJATUKSESTA TEKOIHIN

Entis sai alkunsa tammikuussa 2017, kun viiden samanmielisen opiskelijan tiet kohtasivat Turun korkeakoulujen yhteisellä start up -kurssilla. Monialainen tiimi löysi yhteisen sävelen nopeasti ja idea hyönteisruuasta syntyi.

Innokas tiimi lähti työstämään ideaansa teoiksi. Yhteistyössä etelä-pohjanmaalaisten kasvattajien kanssa syntyi Entiksen ensimmäinen tuote - 20 grammaa suomalaista kotisirkkaa. Silloisen lainsäädännön puitteissa hyönteisiä ei saanut Suomessa myydä ruokana, mutta Entiksen ”silmänruoka” löysi tiensä nopeasti niin ekokauppa Ruohonjuuren kuin pienempien erikoisliikkeidenkin hyllyihin.

Entiksen pioneerityö suomalaisella hyönteisalalla tuotti tulosta yllättäen jo syyskuussa 2017, kun hyönteiset hyväksyttiin Suomessa elintarvikkeiksi. Alkoi vimmainen tuotekehitys, jonka ensimmäinen hedelmä on Suomen suurimmissa marketeissa myytävä Sirkkasuklaa. Sirkkasuklaan menestys ja kuluttajien innostus hyönteisruokaa kohtaan antoivat lisää vauhtia tuotekehitykseen ja kesäkuussa 2018 Entis toi markkinoille uuden, trooppisia kotisirkkoja sisältävän Sirkkasmoothie-tuoteperheen.

Entiksen tarina ei kuitenkaan pääty tähän, sillä olemme vasta pääsemässä vauhtiin. Sirkkis®-tuoteperheen ensimmäinen tulokas - Grillimaustettu Sirkkis® on kuluttajien saatavilla keskeisimmistä Prismoista. Katso myyntipaikat täältä.

Näyttökuva 2017-05-11 kello 12.56.37.png
 

YHTEYSTIEDOT

HALUATKO LISÄÄ TIETOA ENTIKSESTÄ? OTA YHTEYTTÄ, ME KYLLÄ VASTAAMME!

Jätä viestisi alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen. Mikäli haluat että otamme sinuun yhteyttä, jätäthän sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi.

Voit myös lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen: entis [ät] entis [piste] fi

 
 

Yhteydenotot puhelimitse arkisin kello 10 - 16 numeroon +358 44 3668907, Samuli Taskila

Yrityksen virallinen nimi: Entomophagy Solutions Oy

Y-tunnus: 2836174-8

Postiosoite: Henrikinkatu 8 as. 4, 20500 TURKU

OIVA-raportti

 

 

Entiksen toimisto sijaitsee osoitteessa:

Arwidssoninkatu 3B, 20500 Turku

 

ENTIKSELLÄ SATTUU JA TAPAHTUU JATKUVASTI UUTTA, SEURAAMALLA MEITÄ SEURAAVISSA PAIKOISSA PYSYT HELPOSTI MUKANA MENOSSA!