Sirkkis_stripes.jpg

SIRKKIS®

VAIHTOEHTO PERINTEISELLE JAUHELIHALLE 

Sirkkis® on kasvisproteiineja ja sirkkajauhoa sisältävä maukas proteiinivalmiste, joka sisältää 24 % proteiinia sekä runsaasti rautaa. Sirkkis® on myös B12-vitamiinin lähde. 

 Sirkkis® soveltuu käytettäväksi kypsän jauhelihan tapaan lähes jokaisessa arkiruoassa. Sirkkis® toimii ruuanlaitossa erinomaisesti esimerkiksi erilaisten pastakastikkeiden tai texmex-ruokien raaka-aineena. Reseptiosioon pääset alla olevasta linkistä:

RESEPTIT>>

 Sirkkistä® myydään 250 g:n pakkauksissa ja tuotteet ovat saatavilla keskeisimmistä Prismoista. Katso myyntipaikat täältä.

Sirkkis press double pack fin.jpg

USEIN KYSYTTYÄ SIRKKIKSESTÄ®

1. MITÄ SIRKKIS® ON?

Sirkkis® on kasvatettua sirkkaa ja kasviproteiineja sisältävä käyttövalmis proteiinivalmiste. Sirkkis® yhdistää kasvis- ja hyönteisproteiinit samaan pakettiin - mausta tinkimättä.

2. MIKSI SIRKKIS®?

Sirkkis® on uusi vaihtoehto helppoon ja maukkaaseen arkiruokailuun. Täyteläinen, jauhelihamainen koostumus antaa tuotteelle täydellisen suutuntuman. Myös tuotteen ravintoarvot ovat kohdallaan: sirkkajauho tuo kasviproteiinien rinnalle muun muassa rautaa, B12-vitamiinia sekä lisäproteiinia.

3. MISTÄ VOIN OSTAA SIRKKISTÄ®?

Sirkkis® löytyy keskeisimmistä Prismoista. Katso myyntipaikat täältä.

4. MISSÄ SIRKKIS® VALMISTETAAN?

Sirkkis® valmistetaan Suomessa.

5. TARVITSEEKO SIRKKIS® KYPSENTÄÄ?

Ei tarvitse. Tuote on valmiiksi kypsä, joten halutessaan sitä voi maistella myös sellaisenaan. Sirkkis® kannattaa kuitenkin lämmittää kevyesti pannulla öljyssä.

6. MITEN KÄYTÄN SIRKKISTÄ®?

Sirkkiksestä® valmistuvat helposti perinteiset lasagnet, makaronilaatikot, tacot ja tortillat. Helpot reseptit löydät Reseptit-osiosta

7. KUINKA KAUAN SIRKKIS® SÄILYY?

Tuote säilyy avaamattomana parasta ennen -päivään asti jääkaapissa.

8. SOPIIKO SIRKKIS® KASVISSYÖJILLE?

Sirkkis® sisältää kasviproteiineja ja sirkkajauhoa. Jokaisen kasvispainotteista ruokavaliota noudattavan omaan harkintaan kuuluu, syökö sirkkoja vai ei. Sirkat ovat kuitenkin hyvä lisä myös kasvispainotteisempaan ruokavalioon, sillä ne sisältävät mm. B12-vitamiinia, jota ei kasvikunnan tuotteista löydy.

9. ONKO SIRKKIS® LAKTOOSITON? ENTÄ GLUTEENITON?

Sirkkis on laktoositon, mutta tuote sisältää gluteenia.

10. MITÄ SIRKKIS® SISÄLTÄÄ?

Tuotteen ainesosat ovat seuraavat: vesi, rypsiöljy, kaurajauho, ohratärkkelys, herneproteiini (11 %), soijaproteiini-isolaatti (11 %), jauhe kasvatetuista trooppisista kotisirkoista (Gryllodes sigillatus) (4 %), mausteet, suola.

 

TAKAISIN PÄÄSIVULLE>>